Invacare® Douchestoelen

Invacare® heeft een zeer uitgebreide range als het gaat om douchestoelen; van doelmatige, kleine krukjes tot opklapbare douchezittingen en van stoelen die geschikt zijn voor zowel douche-als toiletgebruik tot verrijdbare douchestoelen die gebruikers en verzorgers zoveel mogelijk ontlasten.

De Aquatec® Pico bijvoorbeeld is een modulair douchestoelsysteem, dat in een handomdraai van douchekruk naar douchestoel met rugleuning en armsteunen kan worden veranderd.

De Aquatec® Ocean-serie is er in verschillende uitvoeringen om in iedere gebruikersbehoefte te voorzien. Elke uitvoering heeft zijn eigen eigenschappen als het gaat om hoogte instellingen, kantelbare zitting, verstelbare rugleuning en electrische verstelbaarheid.

Ook in wandgemonteerde douchezitjes heeft Invacare keuze. De Futura reeks kan naar behoefte worden uitgerust met armsteunen en steunpoten, maar kan ook zonder die accessoires worden gemonteerd.

Nieuw zijn de vernieuwde Aquatec® Dot en de Invacare® Cadiz, beiden douchekrukken. En ook de Sorrento-lijn van Aquatec biedt veel verschillende mogelijkheden voor bad en douche.

Voor een compleet overzicht van het Invacare douchestoel-aanbod, adviseren wij u op onderstaande link te klikken.

 

www.invacare.nl

Producent

50_Invacare_Logo_3D_560x346.jpg
www.invacare.nl


Verkooppunten

Service aan huis


Modellen van andere producenten


SOFLEX / FLEXO

Specificaties: Gewicht stoel: 35 kg Tilcapaciteit : 135 kg...

Douchestoelen

Handicare Bathroom Safety biedt verschillende oplossingen binnen...

TDV

De TDV toilet-douchestoel is een zeer robuuste, stabiele stoel die...

douche en toilet...

Kies voor douche- en toiletvoorzieningen van Keizer Stofferen...