Gemino 20, Gemino 30 en Gemino 60

Gemino 30, de 100% rollator. De Gemino 30 staat voor 100% vertrouwen, veiligheid, comfort en zekerheid. Deze lichtgewicht design rollator is makkelijk en veilig in gebruik door de eenvoudig in hoogte verstelbare duwhandvatten en het unieke vouwklik systeem. En eenmaal dichtgevouwen, neemt u hem gemakkelijk mee. Uiteraard rijdt de Gemino 30 bijzonder licht en is hij erg stabiel met een maximaal gebruikersgewicht tot 150 kg. Het brede zitvlak is comfortabel bij een ruststop en is voorzien van een royale, makkelijk afneembare mand. De geïntegreerde reflectoren aan alle zijden van de rollator en op de mand zorgen ervoor dat u goed zichtbaar bent. Kortom de Gemino 30 is de 100% rollator!

De Gemino 30 rollator is verkrijgbaar in 3 hoogtematen (standaard, small en medium) waarbij de standaarduitvoering en de medium versie verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

Sinds kort zijn ook de Gemino 30 Walker en de Gemino 30 M Walker versie beschikbaar. Deze hebben dezelfde voordelen als de Gemino 30 maar met nog meer ondersteuning.

Wilt u genieten van dezelfde voordelen als de Gemino 30 maar u wilt nog meer stevigheid voor extra stabiliteit?Kiest u dan voor de Gemino 60.

De Gemino 20 is een kwaliteitsrollator voor een aantrekkelijke prijs. Hij is zeer licht en heeft een functioneel design.

Welke Gemino rollator u ook kiest, er is er altijd 1 die bij u past!

Voor meer informatie over de Gemino rollatoren, kijkt u eens op www.sunrisemedical.nl of op www.gemino-rollators.nlwww.sunrisemedical.nl

Producent

49_Sunrise_Medical_Logo_Axapta.jpgwww.sunrisemedical.nl


Verkooppunten

Service aan huis


Modellen van andere producenten


Ideaal Rollator

Ideaal rollator   De Ideaal rollator zorgt voor optimale...

Invacare® Rollatoren

Voor de minder mobiele gebruiker is een rollator DE oplossing om...

Nexus III Rollator

De nieuwe Nexus III rollator is de volgende stap vooruit als het...