Nexus III Rollator

De nieuwe Nexus III rollator is de volgende stap vooruit als het gaat om optimale mobiliteit. Dankzij een ultracompact vouwsysteem en een stevige lichtgewicht constructie, is het met de Nexus III nu wel heel eenvoudig uw rollator te vervoeren en op te bergen.

Het vouwsysteem van de Nexus III maakt de rollator ook bijzonder praktisch in het gebruik. De meeste rollators zijn in de lengte inklapbaar, terwijl de NeXus III juist zijwaarts wordt gevouwen. Dankzij dit zogenaamde “X”-frame kan de rollator in gevouwen stand worden verreden en ook vrij en rechtop worden neergezet, waarbij hij tevens weinig ruimte inneemt.

Bijzonder kenmerk is ook het kabelvrije remsysteem, waardoor eventuele problemen met loshangende remkabels tot het verleden behoren. De stevige zitconstructie is voorzien van een comfortabel contourkussen. Dubbel gelagerde voorvorken zorgen voor soepel rijgedrag.

De Nexus III wordt compleet geleverd. Een flexibele, gepolsterde rugband, grote boodschappenmand en drempelhulp behoren tot de standaard uitvoering.

Voor meer informatie over de Nexus III kunt u hier klikken.
www.pestman.nl

Producent

67_lgpestmanimport_nieuw.gifwww.pestman.nl


Verkooppunten

Service aan huis


Modellen van andere producenten


Invacare® Rollatoren

Voor de minder mobiele gebruiker is een rollator DE oplossing om...

Ideaal Rollator

Ideaal rollator   De Ideaal rollator zorgt voor optimale...

Gemino 20, Gemino 30 en...

Gemino 30, de 100% rollator. De Gemino 30 staat voor 100%...