douche en toilet voorzieningen (op maat)

Kies voor douche- en toiletvoorzieningen van Keizer

Stofferen zit ons in de vingers. Bij Keizer voelen we aan hoe de stof en het schuim werken. Dit vakmanschap is door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. Vooral bij douche- en toiletvoorzieningen is dit van groot belang. Polsterdelen mogen bijvoorbeeld geen naden hebben, de delen moeten waterdicht zijn en mogen zeker niet irriteren. Keizer biedt u comfort.

Zoals u kunt verwachten is het afwerkingsniveau van onze producten hoog. Zo worden de douche- toiletvoorzieningen bijvoorbeeld standaard voorzien van inox nieten en inserts. Voor robuste toepassingen is er een ruime keuze aan stootranden.

Al tientallen jaren leveren wij aan klanten die ‘maatwerk’ douche- en toiletvoorzieningen maken, enkel stuk of kleine series. Standaard hulpmiddelen voor gebruik in natte ruimtes zijn er te kust en te keur. Bij onze klanten gaat het gaat vaak om een specifieke toepassing waarbij een standaard oplossing niet volstaat. Toepassingen waar comfort, pasvorm, functionaliteit en kwaliteit belangrijk zijn. Of het nu gaat om een simpele armlegger of een complete orthese, we zijn er trots op dat we, in samenwerking met onze klanten, onderdelen voor deze speciale voorzieningen leveren.

douche en toilet voorzieningen (op maat)

Producent

39890d51Logo_Keizer_CMYK_.jpg
douche en toilet voorzieningen (op maat)


Verkooppunten

  Service aan huis


   Modellen van andere producenten


   Toilet- en douchestoelen

   Onze productserie voor de badkamer biedt iedere oplossing, van...

   Invacare® Toiletstoelen

   Een toiletstoel is erg handig en praktisch en kan door de...

   SOFLEX/FLEXO

   Specificaties: Gewicht stoel: 35 kg Tilcapaciteit : 135 kg...

   Toiletstoelen

   De LinidoSolutions douche/toiletstoelen bieden stabiliteit en zijn...