Toiletstoelen

De LinidoSolutions douche/toiletstoelen bieden stabiliteit en zijn goed belastbaar, ook door zwaardere personen. De meeste modellen zijn beschikbaar als standaard en als verrijdbaar model.  Uiteraard beschikken de verrijdbare modellen en zelfrijders over rvs zwenkwielen en met dubbele rem voor de veiligheid.

De stoelen bieden mogelijkheden voor (opklapbare) voetsteunen, opklapbare armsteunen, diverse (zachte) toiletzittingen, ...

De verrijdbare douche/toiletstoelen kunnen uiteraard boven een (verhoogd) toilet geplaatst worden. De stoelen beschikken allemaal over (verwijderbare) geleiderails die geschikt zijn voor een ondersteek en toiletemmer met een diameter van 300 tot 315 mm.

Een opvallende stoel in het assortiment is de LinidoSolutions hoogte verstelbare, kantelbare douche-/toiletstoel. Deze helpt overbelasting van rug, schouders en armen van de verzorgende voorkomen en maakt transfers makkelijker. De werkhoogte is eenvoudig en traploos te verstellen en de afneembare en omkeerbare zachte toiletzitting biedt optimale hygiëne.

Alle LinidoSolutions douche/toiletstoelen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren (zonder meerprijs) of in gepolijst roestvast staal.
Toiletstoelen

Producent

51_Handicare_logo_jpg.jpgToiletstoelen


Verkooppunten

Service aan huis


Modellen van andere producenten


Toilet- en douchestoelen

Onze productserie voor de badkamer biedt iedere oplossing, van...

Invacare® Toiletstoelen

Een toiletstoel is erg handig en praktisch en kan door de...

SOFLEX/FLEXO

Specificaties: Gewicht stoel: 35 kg Tilcapaciteit : 135 kg...

douche en toilet...

Kies voor douche- en toiletvoorzieningen van Keizer Stofferen...