United Care Products B.V.

United Care Products B.V.
Bremenweg 5
9723 TC Groningen
050-3050900
info@unitedcare.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

United Care houdt mensen ‘Natuurlijk in Beweging’.
Dit is het fundament onder onze toekomstvisie: optimale zorg bieden aan mensen die dit nodig hebben én het verminderen van fysieke belasting van zorgmedewerkers. Onze hoogste prioriteit is het ontwikkelen en innoveren van comfortabele en veilige (transfer)hulpmiddelen. Dit alles vormt ons DNA: wij zijn dé transferspecialist van Nederland!

Een zo comfortabel mogelijk leven
Ouderen, zieken en mensen met een beperking. Hun kwaliteit van leven hangt vaak in belangrijke mate af van de zorg die ze krijgen. Wij vinden dat iedere en een zo comfortabel mogelijk leven moet kunnen leiden en dit zo lang en zo veel mogelijk zelfstandig. Vanuit de vraag en behoefte van deze mensen blijven wij hulpmiddelen ontwikkelen die écht helpen. Zo dragen wij bij aan de mobiliteit en behoud van zelfstandig leven, wonen en werken van mens
en die zorg nodig hebben, zowel thuis als in zorginstellingen.

Optimale werkomstandigheden in de zorg
Werken in de zorg is zwaar, zowel fysiek als mentaal. Wij vinden dat mensen, die hun leven in dienst stellen van hulp en zorg voor anderen, hun werk onder optimale omstandigheden moeten kunnen doen en de grenzen van fysieke belasting niet te hoeven overschrijden.

Fabrikant of importeur van de merken: