Huka B.V.

Huka B.V.
Munsterstraat 13
7575 ED Oldenzaal
0541-572472
info@huka.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Vanuit Oldenzaal ontwikkelen en produceren we al meer dan 40 jaar fietsen die het verschil maken in de wereld van de berijders.
Jullie mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid is onze passie. Met een betrokken team leveren we een brede collectie innovatieve fietsen en andere vervoersmiddelen naar Dutch design. In eigen land en ver daarbuiten. Zo zijn we vertegenwoordigd in onder meer Amerika, Zweden, Noorwegen, België en Duitsland. Onze focus ligt niet op het leveren van producten voor mensen met een beperking, maar op het leveren van oplossingen die je mobiel houden. Hierbij kan je denken aan een driewieler, duofiets, rolstoelfiets of kinderfietes. Onze fietsen kunnen gebruikt worden door iedereen. Onbeperkt. Als je hem mooi vindt en hij biedt je de functionaliteit die je zoekt, dan past een Huka bij je. Ons team werkt met zichtbaar plezier samen aan (nieuwe) oplossingen. Daar gaan we elke dag voor. Onbeperkt. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Zo gemakkelijk mogelijk.
Het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken, dat is wat ons iedere dag bezighoudt. Al meer dan 40 jaar. Hierin gaan we heel ver. Huka staat bekend om haar hoge service en vergaande betrokkenheid. Hebben we het idee dat een fiets nog beter kan? Dan werken we aan een oplossing. Zo snel en goed mogelijk. We zitten vol innovatieve ambities en vernieuwen con-ti-nu. We kijken naar individuele berijders en hun behoeften en willen daar zo goed mogelijk bij aansluiten. Uiteraard met de vereiste functionaliteit, maar ook met het Dutch design en Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

Meer informatie ontvangen?
Wil je meer weten over welke mogelijkheden we jou kunnen bieden? Of wil je één van onze fietsen ervaren bij jou thuis, bij één van onze dealers of bij ons op locatie? Maak gratis een proefrit! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572472 of e-mail ons via info@huka.nl. Meer informatie vind je op www.huka.nl

Fabrikant of importeur van de merken: