Lagooni B.V.

Lagooni B.V.
Vlotlaan 4a
2681 RX Monster
0174-281551
info@lagooni.com

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Lagooni BV ontwerpt, produceert en verkoopt maatwerk douche-toiletrolstoelen voor thuis en op reis, voor kinderen en volwassenen in zowel binnen- als buitenland.

Lagooni BV is opgericht door Paul Kampshoff. Paul is een gepassioneerd industrieel ontwerper met een hoge dwarslaesie (C6/C7). Door zijn lichamelijke beperking weet hij als geen ander wat de voor- en nadelen van de beschikbare hulpmiddelen zijn. Zijn eigen ondervindingen dagen hem uit om functionele en bruikbare hulpmiddelen te ontwikkelen. Zo ontstond ook het ontwerp van de Lagooni douche-toiletrolstoel. Er wordt bij de ontwikkeling van diverse modellen doucherolstoelen dan ook veel aandacht gespendeerd aan kwaliteit en design. Functioneel, gebruiksvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig, duurzaam én mooi!

De Lagooni douche-toiletrolstoelen worden na persoonlijk advies op maat gemaakt. Een goede passende douche-toiletrolstoel biedt je zelfstandigheid en comfort. Dat maakt niet alleen het gebruik aangenamer, maar helpt ook om je wereld te vergroten door bijvoorbeeld zorgeloos een vakantie te kunnen ondernemen.

Fabrikant of importeur van de merken:
Leverancier van: