Lewis Seating Systems B.V.

Lewis Seating Systems B.V.
Willem Vleertmanstraat 23a
7575 EC Oldenzaal
088-0114900
info@lewisseatingsystems.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Wanneer rolstoelgebruikers langdurig moeten zitten, ontstaat een verhoogd risico op zitproblemen. Deze zitproblemen hebben niet alléén een grote impact op het dagelijks leven, ook de vraag naar zorg is dan aanzienlijk hoger. Bij Lewis Seating Systems hebben we ons gespecialiseerd in het oplossen van deze zitproblemen. Na jaren van fundamenteel onderzoek naar het ontstaan van zitproblemen, hebben wij een nieuwe kijk op zitten ontwikkeld. Met behulp van deze kennis is de Lewis zitorthese ontwikkeld.

De Lewis zitorthese zorgt voor een anatomisch verantwoorde en stabiele houding. De separate rug- en zittingorthese worden individueel op maat gemaakt. Dit resulteert in een goede omsluiting en ondersteuning van het lichaam. Daarnaast kan de zitorthese worden uitgebreid met Lewis accessoires. Accessoires zoals hoofd- en armsteunen hebben een belangrijke meerwaarde in het bereiken van een hoge zitkwaliteit. De accessoires van Lewis worden op maat gemaakt zodat ze aansluiten bij de Lewis zitorthese.

Een Lewis zitorthese is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Wij bieden een oplossing voor iedereen die in een rolstoel zit en daarbij zitgerelateerde problemen ervaart. Kortom: “Wanneer een standaard zitvoorziening niet meer werkt, biedt Lewis een oplossing op maat!”.

Lewis Seating Systems wil de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verhogen door ze pijnvrij te laten zitten. Dit doen we door het delen van onze kennis over zitten, het inzetten van de Lewis zitorthese en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen. Elk mens is uniek. Persoonlijke aandacht voor de eindgebruiker en zijn situatie staan bij ons hoog in het vaandel. De snelheid, betrouwbaarheid en doeltreffendheid van onze service is uniek. Wij gaan tot het uiterste en bieden innovatieve, creatief-technische en pragmatische oplossingen!

Fabrikant of importeur van de merken: