Sunrise Medical B.V.

Sunrise Medical B.V.
Groningenhaven 18-20
3433 PE Nieuwegein
030-6082100
info@sunrisemedical.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Sunrise Medical streeft er naar om de levens van mensen te verbeteren. Wij zijn al vele jaren trendsetter en marktleider in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van innovatieve, hoogwaardige mobiliteitsproducten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de laatste technologieën.
Onze producten zijn ontworpen om de onafhankelijkheid te vergroten en de "lifestyle" te verbeteren. Wij weten dat elke inspanning die je dagelijks doet direct invloed heeft op je leven, daarom hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van het ontwerp en de impact daarvan.
Daarnaast is feedback enorm van belang, om juist die producten te kunnen ontwikkelen die op het gebied van design en functionaliteit aan de top staan. Hierdoor weten wij wat nodig is om rolstoelen te ontwikkelen voor mensen die hoge eisen stellen aan (ergonomisch) comfort, betrouwbaarheid, wendbaarheid en design! Sunrise Medical is een van 's werelds grootste fabrikanten van handbewogen rolstoelen, elektrische rolstoelen, elektrische ondersteuningen, scootmobielen, rollatoren en van standaard en op maat gemaakte positioneringssystemen.

Onze productfamilie is opgebouwd uit populaire merken binnen de revalidatiebranche, waaronder Quickie, RGK, Magic, Zippie, Jay, Breezy, Sterling, Empulse en Gemino. Met fabrieken in de Verenigde Staten, Mexico, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Polen, Spanje en China distribueren wij onze producten via een breed netwerk van dealers en distributeurs in meer dan 130 landen.
Naast de commerciële en persoonlijke gedrevenheid richten wij ons ook op de maatschappelijke ondersteuning van mensen met een beperking. Door middel van sponsoring van breedte- en topsport willen wij laten zien dat je met een lichamelijke beperking prima "uit de voeten kan".

Wij zijn trots op onze jarenlange samenwerking en ondersteuning van topsporters en voormalig topsporters, waaronder Esther Vergeer (ex-koningin rolstoeltennis en chef-de-mission), Diede de Groot (rolstoeltennis), Niels Vink (rolstoeltennis quads), Carina en Anton de Rooij (rolstoelbasketbal), Mariska Beijer (rolstoelbasketbal), Florent Devlesaver (rolstoeldansen), Tirzah López (rolstoel influencer) en Dennis van der Boomen.

Fabrikant of importeur van de merken: