Van Raam Reha Bikes

Van Raam Reha Bikes
Guldenweg 23
7051 HT Varsseveld
0315-257370
info@vanraam.com

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Wij zijn een no-nonsens familiebedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring. Met zo’n 130 medewerkers maken we in onze fabriek in Varsseveld Nederlandse kwaliteitsfietsen voor volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking of mensen die meer zekerheid en stabiliteit zoeken bij het fietsen.

Bij Van Raam wordt elke fiets van een rechte buis tot een compleet eindproduct zelf gemaakt. Zowel voor volwassenen als kinderen worden bijzondere fietsen ontwikkeld, waarbij aan comfort, degelijkheid en vormgeving veel aandacht wordt besteed. Maatwerk behoort hierbij tot de kernactiviteiten van Van Raam. Elke fiets is uit te breiden en aan te passen met vele opties en accessoires.

Kenmerkend voor het familiebedrijf is de combinatie van hoogwaardige kennis, degelijk vakmanschap en accuraat inspelen op eigentijdse ontwikkelingen. Van Raam maakt gebruik van moderne apparatuur, maar schuwt het 'ouderwetse' handwerk niet.

De Van Raam fietsen worden door onze Nederlandse en buitenlandse dealers verkocht en geleverd in Europa maar tegenwoordig ook in Amerika.

Wil je zelf een Van Raam fiets testen? Maak telefonisch een afspraak via +31 (0)315 - 257 370 en bezoek onze showroom in Varsseveld. Eén van onze adviseurs geeft je tijdens de afspraak uitleg en informatie over de fietsen en je kunt diverse modellen uitproberen.

Onze slogan luidt: "Let's all cycle"

Voor meer informatie over Van Raam en onze aangepaste fietsen kun je een kijkje nemen op www.vanraam.com

Van Raam assortiment:

Driewielfietsen: Husky, Mini, Midi, Maxi, Maxi Comfort, Easy Rider Junior, Easy Rider, Easy Sport, Viktoria, Viktor

Scootmobielfiets: Easy Go

Rolstoelfietsen: OPair, VeloPlus

Tandems: Twinny, Twinny Plus, Kivo, Kivo Plus

Duofietsen: Fun2Go, FunTrain

Lage instap fietsen: Balance

Loophulpmiddelen: Loophulp City

Fabrikant of importeur van de merken: