Wellco International BV

Wellco International BV
Randweg 17
5683 CL Best
088 -3388100
info@wellco.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Onder de merknaam Fitform ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt Wellco ergonomisch verantwoord zitmeubilair voor de huiskamer. De collectie bestaat uit relax- en sta-opfauteuils en aan functiebeperking aangepaste zorgfauteuils. Sinds 1980 worden alle Fitform-fauteuils, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, exact op maat gemaakt voor de be’zitter’’.

Fitform-fauteuils worden in Nederland aangeboden via de revalidatievakhandel en gespecialiseerde meubel- of zorgwinkels. De adviseurs van deze bedrijven hebben veel kennis van ergonomie en van zitten en worden hierin ook door Wellco via specifieke trainingen ondersteund.

Samen met ter zake kundigen als ergotherapeuten, revalidatie artsen en technisch adviseurs van revalidatie-dealerbedrijven worden steeds weer nieuwe zitoplossingen ontwikkeld. Met als Grand Design: Uw welzijn, onze passie!

Fitform-fauteuils worden ook in toenemende mate ingezet voor institutioneel gebruik. Bijvoorbeeld in verzorgingshuizen als ruststoelen in collectieve ruimten. Of op afdelingen dagbehandeling in ziekenhuizen ter vervanging van een ziekenhuisbed, bijvoorbeeld voor de periodieke toediening van medicamenten. De ZEN Zorgstoel die onrust ten gevolg van neurologische aandoeningen zoals bijvoorbeeld dementie tegengaat, heeft ook zowel in de thuissituatie als in zorginstellingen een duidelijke meerwaarde.

Fitform-fauteuils voldoen aan de strenge veiligheids- en duurzaamheidseisen voor medische hulpmiddelen. Wellco vervaardigt de Fitform-fauteuils in haar eigen fabriek in Best, nabij Eindhoven. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen is een zeer goede productkwaliteit gewaarborgd voor lang en duurzaam gebruik.

Fabrikant of importeur van de merken: