Nieuws

BAR - Deadline Tegemoetkoming nog te maken kosten verschoven naar 13 januari

19-12-22

BAR - Deadline Tegemoetkoming nog te maken kosten verschoven naar 13 januari

De Brexit Adjustment Reserve (BAR) voor het bedrijfsleven kent 2 compensatieregelingen. De deadline van de BAR Tegemoetkoming nog te maken kosten is verschoven van 13 december 2022 naar 13 januari 2023 17.00 uur. Zo krijgen ondernemers een maand extra de tijd voor hun aanvraag.

  • De BAR Tegemoetkoming nog te maken kosten

De BAR Tegemoetkoming nog te maken kosten is voor kosten die ondernemers nog gaan maken om hun bedrijf aan te passen door de gevolgen van Brexit. Denk daarbij aan aanpassingen aan de ICT-infrastructuur, de kosten voor voorlichtingscampagnes of opleidingen voor werknemers. Er is ook een module als ondernemers externe consultants in moeten schakelen voor advies over douaneregelgeving. Bekijk de voorwaarden BAR:

  • Tegemoetkoming nog te maken kosten.

Naast de BAR Tegemoetkoming nog te maken kosten is er ook een regeling voor ondernemers die al kosten gemaakt hebben door de Brexit. De BAR Tegemoetkoming gemaakte kosten is nog aan te vragen tot 31 maart 2023 17:00 uur.

Bekijk de voorwaarden BAR: Tegemoetkoming gemaakte kosten.

Zijn er twijfels of een onderneming in aanmerking komt voor de BAR tegemoetkomingen? Maak dan gebruik van de online Regelhulp. Daarnaast staan de medewerkers klaar om te helpen bij vragen of bij het aanvraagproces. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via: 088 042 42 42 (keuze 3-3). Kijk voor meer informatie op www.rvo.nl/bar.

Meer nieuws:

08-09-23

Symposium: Aanbesteden hulpmiddelen Wmo

Op donderdag 12 oktober 2023 organiseert Firevaned in samenwerking met Ieder(in) en VNG het Symposiu ...

25-05-23

GMH trainingen 2023

De GMH organiseert in 2023 weer een aantal trainingen over de regels over gunstbetoon voor medisch h ...

23-01-23

Minister akkoord met wijzigingen Brexit Adjustment Reserve (BAR) Bedrijfslevenregeling

Afgelopen week berichtten wij u al over wijzigingen in de BAR Bedrijfslevenregeling. Op 16 januari 2 ...