Nieuws

Support beurs 15-18 juni

09-05-22

Support beurs 15-18 juni

Van 15 t/m 18 juni 2022 vindt de Support beurs plaats. Een prachtig event gericht op een inclusieve samenleving, waar Onbeperkte Mogelijkheden centraal staan!

Al lange tijd is er een sterke verbintenis tussen de Jaarbeurs Utrecht en Firevaned voor het gezamenlijk organiseren van deze beurs. Wat is het dan ook fijn dat het eindelijk weer door kan gaan. Dit jaar is de Support bovendien onderdeel van de Dutch Health Week. Een plek waar professionals uit de zorg en life sciences samen komen. Waar gewerkt wordt aan uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. Deze bredere aanpak is een extra goede reden om dit jaar de Support te gaan bezoeken!

Vanuit Firevaned willen we deze gelegenheid aangrijpen om ook elkaar weer eens live te ontmoeten. Daarom organiseren we woensdag 15 juni, aan het eind van de dag, een gezellige Firevaned borrel. Een mooie moment dus om én deze nieuwe opzet van de beurs te bekijken én meteen je branche-collega’s weer eens te ontmoeten met een drankje en hapje. Verdere gegevens volgens binnenkort via de mail, maar reserveer de tijd vast in je agenda!

Meer nieuws:

16-01-24

GMH trainingen 2024

De GMH organiseert in 2024 weer een aantal trainingen over de regels over gunstbetoon voor medisch h ...

08-09-23

Symposium: Aanbesteden hulpmiddelen Wmo

Op donderdag 12 oktober 2023 organiseert Firevaned in samenwerking met Ieder(in) en VNG het Symposiu ...

25-05-23

GMH trainingen 2023

De GMH organiseert in 2023 weer een aantal trainingen over de regels over gunstbetoon voor medisch h ...