Nieuws

Voorbereidingen op de brexit: de rol van brancheorganisaties

20-05-19

Voorbereidingen op de brexit: de rol van brancheorganisaties

Na de besluitvorming over de Brexit daalde het stof neer en gingen de voorbereidingen van bedrijven en branches van start. Fabrikanten van medische hulpmiddelen, verenigd in brancheorganisaties zoals Firevaned en Nefemed, zetten zich in voor patiënten en professionals met al doel het continueren van de zorg. Voor fabrikanten en leveranciers betekent dit het tijdig zorgdragen voor voorraden en het maken van afspraken binnen de organisatie en andere samenwerkingsverbanden.

Marieke Bendeler geeft aan dat een branche met andere belanghebbenden, zoals de koepelorganisatie voor (academische) ziekenhuizen en het ministerie van VWS in overleg moet treden. Zodat deze partijen weten tegen welke problemen branches denken aan te lopen. Samen gaan deze partijen op zoek naar oplossingen. Dit is een mooi voorbeeld van samenwerken.

Momenteel staat de nieuwe deadline voor de Brexit op 31 oktober 2019. Het dringende advies aan alle partijen in de zorg: Gebruik deze extra tijd om goed voorbereid te zijn!

Lees hier het volledige artikel 'Deal or no Deal: Continuiteit van de Zorg' in het van Spaendonck Magazine en neem een inkijkje in de rol van branches in de voorbereidingen op de Brexit.

Meer nieuws:

12-10-19

Leveranciers, aangesloten bij Firevaned, zijn tot een uur na de uitzending van Kassa telefonisch bereikbaar

Medipoint via telefoonnummer: 088 - 102 01 00 Meyra via telefoonnummer: 033 - 247 27 27 Welzor ...

04-10-19

Week van de Toegankelijkheid 2019

Voor de meeste mensen is het heel gewoon: je vrije tijd vul je zelf in, je doet de dingen die je zel ...

13-09-19

De paralympische Talentdag 2019

Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en respect. Ook voor mensen met e ...