Nieuws

Zorgtotaal verplaatst naar voorjaar 2022

19-02-21

Zorgtotaal verplaatst naar voorjaar 2022

De behoefte om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten is groot en wij kijken dan ook reikhalzend uit naar de eerstvolgende live editie.

Jaarbeurs heeft alles op alles gezet om, in tijden van corona, live bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen te kunnen laten plaatsvinden en heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland daarvoor het speciale Kiwa-keurmerk ontvangen.

Uiteraard blijven wij wel gebonden aan de restricties van de Nederlandse overheid. Op dit moment zijn er nog veel onzekerheden. Daarnaast hebben veel leveranciers aangegeven niet te kunnen deelnemen; wij begrijpen goed dat de markt waarin je opereert momenteel erg onzeker is.

Zorgtotaal verplaatst naar 2022
Wij hebben de doorgang van Zorgtotaal 2021 moeten heroverwegen en ervoor gekozen de beurs te verplaatsen naar het voorjaar van 2022.
Wil je meer weten over Zorgtotaal 2022? Neem dan contact op.

Nieuw: Dutch Health Week
Wij willen wel blijven verbinden binnen de zorgsector! Daarom organiseren wij van 17 t/m 21 mei 2021 digitaal de Dutch Health Week. Zorgtotaal zal samen met Zorg & ICT en andere partijen onderdeel uitmaken van dit volledig digitale concept. Tijdens de Dutch Health Week bieden wij een sterk inhoudelijk en inspirerend online programma met live en pre-recorded content en een zelflerend matchmaking systeem.

Wat betekent dit voor jou als leverancier?
Nu de editie van Zorgtotaal 2021 onderdeel zal uitmaken van de Dutch Health Week en het hybride beursconcept van Zorgtotaal wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum in het voorjaar van 2022, biedt dit jou als leverancier verschillende mogelijkheden.

Wil je meer weten over deze mogelijkheden en advies welke daarvan het beste aansluiten bij jouw marketingdoelstellingen?
Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend meer informatie.

Bron: Zorgtotaal

Meer nieuws:

07-06-22

VWS-monitor mei 2022

De VWS-monitor van mei 2022 is gepubliceerd. Deze monitor geeft een actueel, meerjarig inzicht in de ...

10-05-22

Quarantaine plicht vervallen voor onze sector

Vanuit het RIVM ontvingen wij onlangs het bericht dat de handreiking Uitgangspunten testbeleid en in ...

09-05-22

Voor leden - Twee leden uitvragen: contributie en branchecijfers

Graag willen we u verzoeken te antwoorden op beide mails, ze dienen een ander doel en de gegevens wo ...