Atlas Kidtech

Atlas Kidtech
Korte Stukken 7
5371 MN Ravenstein
0486-453344
info@atlaskidtech.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Atlas Kidtech is een onafhankelijk leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben en worden uitgedaagd zich op
hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Onlosmakelijk verbonden met onze kinderhulpmiddelen is de bijbehorende dienstverlening, zoals het indiceren, adviseren en het instrueren van het hulpmiddel.
Atlas Kidtech heeft een deskundig team van adviseurs, monteurs, afleveraars en binnendienstmedewerkers om dit volledige pakket aan te bieden.

Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in hulpmiddelen voor kinderen en jongeren tot 18 jaar en zijn dagelijks door het hele land te vinden. Zij zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij de indicatie, de aanvraagprocedure, het instellen en uitleggen van het hulpmiddel.
Als leverancier van kinderhulpmiddelen delen wij ook graag onze expertise. Wij geven onder andere lezingen, workshops en productdemonstraties aan zorginstellingen, overheidsinstanties en opleidingen.Leverancier van: