Joerns Healthcare B.V.

Joerns Healthcare B.V.
Zeilschip 26
3991 CT Houten
030-6363700
info@joerns.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Joerns Healthcare is jarenlang wereldwijd een toonaangevende producent/leverancier van:
o Basismatrassen
o Anti-decubitus systemen
o Hoog-laag bedden
o Tilliften
o Hygiëne hulpmiddelen
o Overige medische hulpmiddelen

Wij behoren inmiddels tot de top leveranciers. Dankzij onze brede productlijn kunnen wij ook in uitzonderlijke situaties een passende oplossing bieden.

Begeleiding
Joerns werkt met vaste servicemedewerkers die verantwoordelijk zijn voor adequate levering en installatie van onze producten. Daarnaast evalueren onze vaste contactpersonen regelmatig de inzet van onze systemen en de gebruikerstevredenheid- zowel binnen de instellingen als bij de eindgebruikers thuis.

(her) Indicatie door verpleegkundig consulenten
In overleg met de verzorgende of medisch specialist bieden onze verpleegkundigen ondersteuning en het juiste advies m.b.t. de inzet van de gewenste hulpmiddelen. Ook als er sprake is van een complexe situatie of behoefte aan specifieke (bv. obesitas) hulpmiddelen.

Service, onderhoud, reparatie
Joerns Healthcare is gespecialiseerd in de levering van alle dienstverlening rondom hulpmiddelen. Het verzorgen van keuringen, ijkingen, onderhoud en reparaties is dan ook een kernactiviteit van Joerns Healthcare. Bij de gekwalificeerde technische medewerkers bestaat uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied.

Certificering
Joerns Healthcare BV is een ISO 9001, 14001 en 13485 gecertificeerde onderneming en voert tevens het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.Leverancier van: