Firevaned Nieuws

Firevaned borrel op Support beurs, 15 juni vanaf 16.00 uur

Inloggen
E-mailadres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Firevaned borrel op Support beurs, 15 juni vanaf 16.00 uur

07-06-22

Van 15 t/m 18 juni 2022 vindt de Support plaats. Een prachtig event gericht op een inclusieve samenleving, waar Onbeperkte Mogelijkheden centraal staan!

Al lange tijd is er een sterke verbintenis tussen de Jaarbeurs Utrecht en Firevaned voor het gezamenlijk organiseren van deze beurs. Wat is het dan ook fijn dat het eindelijk weer door kan gaan. Dit jaar is de Support bovendien onderdeel van de Dutch Health Week. Een plek waar professionals uit de zorg en life sciences samen komen. Waar gewerkt wordt aan uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. Deze bredere aanpak is een extra goede reden om dit jaar de Support te gaan bezoeken!

Vanuit Firevaned willen we deze gelegenheid aangrijpen om ook elkaar weer eens live te ontmoeten. Daarom organiseren we woensdag 15 juni, aan het eind van de dag, een gezellige Firevaned borrel. Een mooie moment dus om én deze nieuwe opzet van de beurs te bekijken én meteen je branche-collega’s weer eens te ontmoeten met een drankje en hapje. We nodigen je dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Ook je collega’s zijn natuurlijk welkom!

Plaats:                 Jaarbeurs Utrecht – Terras hal 7

Wanneer:           woensdag 15 juni a.s. vanaf 16.00 uur

Je kunt je opgeven door uiterlijk 8 juni een mail te sturen aan: info@firevaned.nl.

NB. De toegang tot deze beurs is gratis, aanmelden kan via deze link.