Firevaned Nieuws

GMH Trainingen 2020

Inloggen
E-mailadres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

GMH Trainingen 2020

08-05-20

De GMH organiseert in 2020 een aantal trainingen over de regels over gunstbetoon voor medisch hulpmiddelen. Deze staan gepland op woensdagochtend 9 september en 25 november (9.30 – 12.30 uur) in het Van der Valk Hotel Houten. Zolang de maatregelen in het kader van COVID-19 pandemie van kracht zijn, vinden de trainingen digitaal plaats.

De trainingen zijn gericht zijn op de toepassing van de regels in de praktijk aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. Uiteraard is het mogelijk om uw vragen te stellen en eigen casuïstiek in te brengen.

De training biedt onder meer:

  • een grondig overzicht van de basisregels die in de GMH zijn opgenomen
  • een overzicht van het wettelijke kader (de Beleidsregels gunstbetoon medische hulpmiddelen) en activiteiten van de Inspectie (IGJ) in dat kader
  • uitleg over de verhouding tot en verschillen met de wettelijke regels, de GMH en de MedTech Europe Code
  • een praktische samenvatting van de belangrijkste adviezen en uitspraken van de Codecommissie GMH en de consequenties daarvan in de praktijk
  • een handige tool voor het werken met de regels in de praktijk
  • een overzicht van de actuele ontwikkelingen

De trainingen worden verzorgd door Marie-Hélène Schutjens. Zij is gespecialiseerd in regels over geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, is nauw betrokken geweest bij de opstelling van de GMH en heeft veel ervaring met de toepassing van de regels in de praktijk.

De kosten voor het bijwonen van een training bedragen € 150,- (excl. BTW) voor leden van de koepelorganisaties die bij de GMH zijn aangesloten of in het Register Naleving zijn opgenomen. Firevaned is een van de aangesloten koepelorganisaties. Leden van Firevaned kunnen dus deelnemen voor € 150,- (excl. BTW). Andere deelnemers betalen € 350,- (excl. BTW). De training duurt een dagdeel.

U kunt zich aanmelden voor een bepaalde training door hier het aanmeldingsformulier in te vullen. Aanmelding verplicht tot betaling.

Het maximale aantal deelnemers bedraagt 25 personen (12 personen in geval van een digitale meeting). De organisatie behoudt zich het recht voor om, bij onvoldoende animo, de training te annuleren. U krijgt dan uiteraard de gelegenheid om de volgende bijeenkomst bij te wonen.

Bron: GHM