Firevaned Nieuws

GMH Trainingen 2021

Inloggen
E-mailadres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

GMH Trainingen 2021

19-10-20

De GMH organiseert ook in 2021 regelmatig trainingen over de regels over gunstbetoon voor medische hulpmiddelen. Deze staan gepland op de volgende woensdagochtenden:

− 20 januari
− 10 maart
− 19 mei
− 7 juli
− 22 september
− 17 november

De trainingen duren van 9.30 – 12.30 uur. Zolang de maatregelen in het kader van COVID-19 pandemie van kracht zijn, vinden de trainingen digitaal plaats via MS Teams. Anders zijn de training in het Van der Valk Hotel te Houten.

De trainingen zijn gericht zijn op de toepassing van de regels in de praktijk aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. Uiteraard is het mogelijk om uw vragen te stellen en eigen casuïstiek in te brengen. De training biedt onder meer:
• een grondig overzicht van de basisregels die in de GMH zijn opgenomen
• een overzicht van het wettelijke kader (de Beleidsregels gunstbetoon medische hulpmiddelen) en activiteiten van de Inspectie (IGJ) in dat kader
• uitleg over de verhouding tot en verschillen met de wettelijke regels, de GMH en de MedTech Europe Code
• een praktische samenvatting van de belangrijkste adviezen en uitspraken van de Codecommissie GMH en de consequenties daarvan in de praktijk
• een handige tool voor het werken met de regels in de praktijk
• een overzicht van de actuele ontwikkelingen

De trainingen worden verzorgd door Marie-Hélène Schutjens. Zij is gespecialiseerd in regels over geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, is nauw betrokken geweest bij de opstelling van de GMH en heeft veel ervaring met de toepassing van de regels in de praktijk.

De kosten voor het bijwonen van een training bedragen € 150,- (excl. BTW) voor leden van de koepelorganisaties die bij de GMH zijn aangesloten of in het Register Naleving zijn opgenomen. Andere deelnemers betalen € 350,- (excl. BTW).

U kunt zich aanmelden voor een bepaalde training door hier het aanmeldingsformulier in te vullen. Aanmelding verplicht tot betaling. Kosteloze annulering is uitsluitend mogelijk tot 5 werkdagen voor de training via info@gmh.nu.

Het maximale aantal deelnemers bedraagt 25 personen (15 personen in geval van een digitale meeting). De organisatie behoudt zich het recht voor om, bij onvoldoende animo, de training te annuleren. U krijgt dan uiteraard de gelegenheid om de volgende bijeenkomst bij te wonen.