Firevaned Nieuws

Nieuwe bestuurssamenstelling Firevaned

Inloggen
E-mailadres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe bestuurssamenstelling Firevaned

04-07-22

Onze voorzitter Dirk Pekelharing neemt na 6 jaar afscheid van Firevaned. We zullen Dirk missen en willen hem heel hartelijk danken voor zijn bijdrage, leiderschap en support de afgelopen jaren.

Met het inslaan van de nieuwe strategie koers van Firevaned, verandert ook de bestuurssamenstelling mee. Vanaf 1 mei is Menno Tusschenbroek gestart als directeur van Firevaned. Menno zal gaan fungeren als het gezicht en boegbeeld van Firevaned. De rol van voorzitter verandert daardoor. We hebben dan ook besloten om intern een voorzitter te zoeken, binnen de vereniging. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van april hebben we een oproep gedaan voor kandidaten om zich hiervoor te melden. Vanuit de leden zijn er geen kandidaten naar voren getreden.

Wij zijn ontzettend blij zijn dat we een goede kandidaat hebben gevonden binnen het bestuur in Anke van Ameide. Anke neemt per 1 juli de voorzittersrol over van Dirk, en wij zullen u tijdens de ALV van november vragen om deze benoeming formeel te bekrachtigen. Wij wensen Anke veel plezier en succes!

Anke laat daarmee de positie van penningmeester vacant. Bas Alberts zal deze rol van haar overnemen. En tot slot blijft René Ploum vicevoorzitter van het bestuur.