Doemiddel campagne

 Firevaned Nieuws

Nieuwjaarswens directeur Firevaned

Nieuwjaarswens directeur Firevaned

16-01-23

De meningen zijn erover verdeeld: tot welke datum mag je mensen nog een gelukkig nieuwjaar wensen? Volgens de een is dat tot Driekoningen, 6 januari, volgens de ander tot de 16e januari. Volgens beide lezingen ben ik al over de datum, maar er zijn in onze sector al genoeg regeltjes waar we ons aan moeten houden, dus bij deze: ik wens u allen een zeer voorspoedig 2023!

2022 was voor Firevaned een jaar van verandering: afscheid van Dirk als voorzitter, benoeming van Anke tot nieuwe voorzitter, aantreden van een nieuwe directeur, maar bovenal stond het jaar in het teken van de strategie. We hebben met elkaar een prachtige routekaart gemaakt vol vergezichten, ambities en uitdagingen en op een gezamenlijke commissiemiddag hebben we die ambities en uitdagingen ook nog weten te prioriteren!
De afzonderlijke commissies zijn vervolgens aan de slag gegaan om die prioriteiten verder uit te werken in een aantal concrete plannen. Daarmee vormde 2022 echt het startpunt voor 2023 en de komende jaren.

Wat we in 2023 gaan doen komt dan ook direct voort uit wat we in 2022 hebben afgesproken. We gaan onderzoek doen, kennis verzamelen en delen, de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken en als meest in het oog springende de “What if?” campagne die we in de loop van het jaar gaan uitrollen. Daarmee willen we Firevaned meer op de kaart zetten en de toegevoegde waarde en noodzaak (nutsvoorziening!) van onze sector beter zichtbaar maken. We halen de banden met onze stakeholders aan, maar ook met onze leden.

Want ook in 2023 geldt dat we het als vereniging samen moeten doen, niet als een verzameling van deelbelangen van individuele fabrikanten en dealers, maar juist uitgaande van een gezamenlijk belang van de sector, van een gedeelde agenda. Gelukkig hebben we die agenda in 2022 samen opgesteld en hoeven we die in 2023 alleen nog maar uit te voeren…

Kortom, het wordt een mooi jaar!