Firevaned Nieuws

Nieuwsbrief beschikbaar voor belanghebbenden van Firevaned

Inloggen
E-mailadres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbrief beschikbaar voor belanghebbenden van Firevaned

08-01-20

Vanaf 2020 is de Firevaned nieuwsbrief ook beschikbaar voor alle betrokken partijen en belanghebbenden van Firevaned.

Firevaned is de branchevereniging voor fabrikanten, leveranciers en importeurs van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen. Leden van Firevaned vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op een zoveel mogelijk zelfstandig en kwalitatief leven. De gedeelde missie is om iedereen met een beperking in Nederland door middel van hulpmiddelen, maximale zelfstandigheid te bieden.

De nieuwsbrief voorziet u twee wekelijks van alle relevante informatie op het gebied van het leven met een beperking, waarbij hulpmiddelen een waardevolle toevoeging zijn. Verder wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van Firevaned gericht op samenwerkingen, relevante wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de hulpmiddelenbranche.

Leden van Firevaned ontvangen ook deze nieuwsbrief. Een deel van de nieuwsberichten is openbaar, echter een gedeelte van de nieuwsberichten is alleen toegankelijk voor leden van Firevaned. Mocht u toch graag geïnformeerd willen blijven, dan raden we aan om contact op te nemen met het secretariaat van Firevaned via info@firevaned.nl.

Mocht u deze nieuwsbrief niet willen ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven door rechts onderaan in de nieuwsbrief op afmelden voor de nieuwsbrief te klikken.