Firevaned Nieuws

Stoffeerder Supportec Upholsteries heet voortaan Perfect Fit Upholsteries

Inloggen
E-mailadres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Stoffeerder Supportec Upholsteries heet voortaan Perfect Fit Upholsteries

04-07-22

Supportec Upholsteries, beter bekend als Stoffeerderij CoverWorks, heeft een volledige rebranding ondergaan. De naamsverandering is onderdeel van de groei die het bedrijf doormaakt. De nieuwe naam en uitstraling moet gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf in de markt.

Whitelabel stoffeerderij Perfect Fit Upholsteries
Al jarenlang verzorgt deze stoffeerderij maatwerk stoffering van met name zit- en rugortheses voor producenten in Nederland, maar ook over de grens. De bekleding van de ortheses worden op een professionele wijze gemaakt. Specialisatie op technieken en kennis van materialen maakt dat voor iedere vraag een oplossing gerealiseerd wordt. De opdrachtgever wordt nauw betrokken bij het ontwerp en de gewenste afwerking ervan. Vrijwel elk product dat gemaakt wordt is uniek en dat maakt Perfect Fit Upholsteries een echte maatwerk specialist.

Groei Perfect Fit Upholsteries
De vraag naar het stofferen van andere zorg gerelateerde producten resulteert in een breder klantenbestand. Met de komst van nieuwe medewerkers is ook de kennis binnen de organisatie groter geworden. Tel daarbij ook productontwikkeling en nieuwe technieken op om het stofferingsaanbod op de zorgstofferingsmarkt te verbreden.

De groei van het bedrijf laat zich zien in productontwikkeling, klantenbestand, medewerkers, technieken én een nieuw pand. Rond november 2022 staat de verhuizing gepland naar een mooi groot pand in Katwijk. Klaar voor de toekomst!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met: Gerwin Zomer | +31 71 407 49 40 | +31 6 505 499 61 | gerwin@pfu.nl Neem ook een kijkje op de Perfect Fit Upholsteries website: www.pfu.nl