Firevaned Nieuws

Wij zien je Wel en 2CU breiden samenwerking uit met zorgprofessionals.

Inloggen
E-mailadres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Wij zien je Wel en 2CU breiden samenwerking uit met zorgprofessionals.

04-12-20

Wij zien je Wel en Stichting 2CU bieden samen ondersteuning aan gezinnen met een kind dat met (perspectief) zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen (ZEVMB). Om het projectonderdeel voor de ondersteuning van gezinnen nog beter neer te kunnen zetten, gaan zij actiever samenwerken met artsen en andere betrokken zorgprofessionals. Als deelnemer aan dit project is Firevaned uiteraard blij dat de samenwerking met zorgprofessionals wordt versterkt.

Begin oktober is gestart met een (online) dialoog met verschillende artsen en andere zorgprofessionals uit de regio Groningen. Samen hebben gekeken op welke manier zij deze gezinnen zouden kunnen ondersteunen. Heel graag willen Wij zien je Wel en Stichting 2CU zo’n dialoog in andere regio’s organiseren en faciliteren. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden.

Daarnaast vragen Wij zien je Wel en Stichting 2CU aandacht voor de flyer die voor dit project is ontwikkeld voor zorgprofessionals. Deze flyer kan gebruikt worden om te verspreiden in het netwerk.

Via deze link treft u de digitale versie.

Meer informatie kun je ook vinden op: