Doemiddel campagne

Traplift

Wanneer de trap een obstakel wordt is de traplift het hulpmiddel dat het mogelijk maakt om weer eenvoudig naar boven en beneden te kunnen. Een traplift maakt het mogelijk om zo lang mogelijk in het eigen huis te blijven wonen, zonder een ingrijpende verbouwing.
Trapliften zijn er voor de rechte trap en de trap met bocht(en). Het is belangrijk dat de traplift die u kiest past bij uw persoonlijke situatie en trap. Trapliften kunt u nieuw kopen, tweedehands kopen of huren. U kunt kiezen voor verschillende uitlopen van de rail, stoelen en opties voor op de stoel, die het gebruiksgemak vergroten. Laat u vrijblijvend informeren over wat de beste oplossing is door een adviseur.
Een traplift wordt vrijwel altijd op maat gemaakt en wordt vervolgens geplaatst door een ervaren trapliftmonteur. Dit is al mogelijk binnen 4 uur en u krijgt daarna een gebruikersinstructie. Na installatie is het verstandig om te kunnen beschikken over een 24 uurs servicedienst, zodat u altijd gegarandeerd bent van een goede werking.