Meyra Retail & Services BV

Meyra Retail & Services BV
Gildenstraat 6a
3861 RG Nijkerk
033-2472727
info@meyra.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

U wilt van het leven blijven genieten? Vrijheid en zelfstandigheid zijn daarbij heel belangrijk. Meyra ondersteunt u met kwalitatief goede hulpmiddelen en betrouwbare service.

Meyra is al meer dan 50 jaar specialist in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Wij bieden oplossingen om erop uit te gaan en om in huis makkelijk te kunnen bewegen. Samen met u zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen en persoonlijke situatie. Hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten elke dag al hun creativiteit in om u zo goed mogelijk te helpen.
Hulpmiddelen staan namelijk niet op zichzelf, maar gaan samen met kwaliteit en een gedegen advies. Het gaat om de ideale combinatie van mens en hulpmiddel. Onze adviseurs weten dat. Ze hebben zeer veel ervaring en beschikken over technische en (para-)medische kennis. Samen bekijken we wat voor u het beste hulpmiddel is. Niet uw beperkingen maar uw mogelijkheden staan bij ons centraal.

Ook na de aanschaf van uw hulpmiddel mag u op ons rekenen: voor al uw vragen kunt u terecht bij de medewerkers van Meyra. Zij helpen u graag snel op weg.

Wilt u meer weten? Kom gerust vrijblijvend met ons kennismaken op één van onze vestigingen.