Kersten Hulpmiddelenspecialist

Kersten Hulpmiddelenspecialist
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond
0475 - 348348
info@kerstenhulpmiddelen.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Hulpmiddel lenen, huren of kopen
Kersten, uw hulpmiddelenspecialist. Vanaf 1987 is Kersten actief in de hulpmiddelenbranche. Waarbij het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Bij Kersten werken specialisten met passie voor het vak en met passie voor onze cliënten en klanten. Wij bieden een stuk levensgeluk en zelfredzaamheid. Onze hulpmiddelenspecialisten gaan samen met u op zoek naar het best passende hulpmiddel in uw situatie. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen. Bij Kersten kunt u terecht met al uw zorgvragen.

Samenwerkingen
Kersten werkt o.a. samen met gemeenten, zorgverzekeraars, instellingen en organisaties. Hierbij werken wij o.a. met de volgende wetten en regelgevingen: Wet Langdurige Zorg (WLZ), Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Zorgverzekeringswet (ZVW), Geriatrische relvalidatiezorg (GRZ) en particulieren.

Merkonafhankelijk
Kersten is een merkonafhankelijke leverancier van hulpmiddelen. Dit biedt haar de mogelijkheid om haar klanten voor hun situatie altijd de best passende oplossing te kunnen bieden. Kersten biedt hulpmiddelen binnen verschillende productgroepen. Waarbij er ook maatwerkoplossingen kunnen worden geboden zoals zit- en ligorthesen. Met de ervaren medewerkers van Kersten kunnen alle maatwerkoplossingen in huis worden gerealiseerd.