Welzorg Nederland B.V.

Welzorg Nederland B.V.
Zalmweg 41
4941 VX Raamsdonksveer
071-4091700
info@welzorg.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Over Welzorg

Welzorg is een vertrouwde naam als het om hulpmiddelen gaat. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf dat een breed scala aan hulpmiddelen op het gebied van wonen, werken en mobiliteit levert. Al vele jaren zijn wij specialist op het gebied van hulpmiddelen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking, zoals rollators, rolstoelen, krukken en scootmobielen.

Daarnaast leveren we comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Denk hierbij aan aangepaste fietsen, speciale bedden en fauteuils en aangepaste huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsartikelen. Ons doel is het verbeteren van de kwaliteit van leven van de gebruikers van onze hulpmiddelen, zodat zij zolang mogelijk zelfstandig kunnen functioneren.

Wij putten uit een schat aan ervaring en hebben veel specifieke kennis op verschillende onderdelen in huis. Wij leveren onze hulpmiddelen door heel Nederland aan diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten, zorgverzekeraars, AWBZ-instellingen, UWV en thuiszorgorganisaties.