RSR Revalidatieservice bv.

RSR Revalidatieservice bv.
Prins Bernhardstraat 63
7064 GD Silvolde
0900-3344556
info@rsr.nl

  • Lid van Firevaned
  • NKH-gecertificeerd
 terug

Uit bed stappen, boodschappen doen, of de trap opgaan. De dagelijkse bezigheden lijken vanzelfsprekend totdat uw lichaam tegenwerkt. Met de hulpmiddelen van RSR blijft u mobiel. U kunt zelfstandig blijven functioneren en zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.

In de showrooms van RSR vindt u een uitgebreid aanbod aan hulpmiddelen. Onze showrooms zijn gevestigd in Silvolde, Nieuwleusen en Winschoten. Elke werkdag zijn wij geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Als u een afspraak maakt kunnen wij ruim de tijd voor u nemen. Is een bezoek aan de showroom voor u geen optie, dan komen we bij u langs. Samen gaan we op zoek naar het meest geschikte hulpmiddel voor uw situatie. Om u een idee te geven van de mogelijkheden kunt u de diversen hulpmiddelen ter plekke uitproberen.

Heeft u een hulpmiddel aangeschaft, dan helpen wij u op weg met een heldere gebruiks instructie. Bij aflevering krijgt u een rijles en oefent u in uw eigen omgeving. Zo bent u weer zelfverzekerd mobiel.

RSR, de partner met de oprechte wil en passie om te ondersteunen in mobiliteit en zelfstandigheid. Gewoon, betrouwbaar en lokaal betrokken.Leverancier van: